NOSALTRES

Fundada al 1998, StopSol és una empresa dedicada al subministrament i instal·lació de productes solars i de decoració per a la llar. Els nostres productes estan confeccionats a mida i gust del client i compten amb l’assessorament del nostre personal, que té més de vint anys d’experiència en aquest sector. Oferim als nostres clients una primera visita gratuïta i sense compromís, per tal d’elaborar un pressupost del producte sol·licitat.

A la nostra botiga, (carrer Gardissó, núm. 18, Llançà) tindrà l’oportunitat de veure els nostres productes i de resoldre qualsevol dubte. El nostre personal especialitzat l’assessorarà sobre l’opció més adequada a les seves necessitats.

Seccions principals

LA BOTIGA

StopSol és una botiga de tendals, cortines i complements per a la llar. Cuidem molt la qualitat dels nostres productes, així com el tracte amb els clients. A la nostra botiga, (carrer Gardissó, núm.18, Llançà) podrà trobar tots el nostres productes per a la llar, tant d’interior com d’exterior.

PRODUCTES D’INTERIOR

A StopSol descobrirà les últimes novetats tèxtils. Oferim una decoració integral de la casa, vestint des de les finestres fins als llits. Coordinem tots els elements decoratius de la casa, tenint en compte tant les formes com els colors i la seva disposició. A StopSol trobarà tot el que pugui imaginar per a vestir i decorar casa seva.

PRODUCTES D’EXTERIOR

Som professionals de la venda i instal·lació de tendals manuals i automàtics a la província de Girona. Disposem de tota mena de models per a terrasses, balcons, finestres i jardins, així com de tot tipus de teixits.

Projectes 

stopsolcircular4

Pèrgola d’alumini amb correder

Model de tendal adaptable a grans dimensions, molt adequat per a zones irregulars. Les seves guies autoportables garanteixen una gran resistència a les inclemències meteorològiques

Tendal cofre

Aquest sistema de tancament hermètic protegeix el teixit i els braços de la pluja i la brutícia. D’aquesta manera s’allarga la vida útil del tendal.